Business: Welcome - Symantec Corp.
Üdvözöljük

Symantec Web Gateway 5.1 próbaverzió


Köszönjük, hogy érdeklődik a Symantec Web Gateway 5.1 próbaverziója iránt. A Symantec Web Gateway védelmet nyújt a vállalatoknak az interneten terjedő kártékony programokkal szemben, és rugalmasságot biztosít a virtuális készülékként vagy fizikai hardverként történő telepítéshez. A Symantec Web Gateway számos kártékony-program szűrő motort használ, beleértve a Symantec innovatív, hírnéven alapuló technológiáját, az Insightot is. Az Insight 210 millió felhasználó globális hálózatán alapszik, így felismeri az új fenyegetéseket, még mielőtt megzavarhatnák a vállalatok működését.


A Symantec Web Gateway 5.1 kipróbálásához szükséges licenckulcsot és utasításokat e-mailben küldjük el Önnek, amint megkezdi a szoftver letöltését a következő letöltési oldalon.


MEGJEGYZÉS: A Symantec Web Gateway virtuális vagy fizikai készülékként is telepíthető. A virtuális opciót választó felhasználók VMware használatával a kívánt hardveren futtathatják a Symantec Web Gateway 5.1-et. A fizikai készülék opciót választó felhasználóknak meg kell vásárolniuk a Symantec 8400 sorozat készülékét. Kérjen segítséget partnerétől, illetve Symantec képviselőjétől a vállalata számára legmegfelelőbb készülék kiválasztásában.


Amikor eljön az ideje, hogy megvásárolja Symantec Web Gateway-t, a Symantec számtalan módon segíthet Önnek:

MEGJEGYZÉS: A próbaverzióhoz nem kötődik támogatási szolgáltatás, és semmilyen meglévő támogatási/karbantartási szerződés nem vonatkozik rá. Technikai kérdésekben és visszajelzéssel kapcsolatban keresse fel a Symantec Connect weboldalt, és tegye közzé észrevételeit a Symantec Connect Web Gateway Felhasználói Fórumban.