Business: Welcome - Symantec Corp.
Üdvözöljük

Symantec™ System Recovery 2013 Small Business Server Edition INGYENES 60 napos próbapéldány!


A Symantec™ System Recovery 2013 Small Business Server Edition gyors és egyszerűen használható biztonsági mentési és helyreállítási megoldás Microsoft Windows Small Business Server rendszerekhez, amely segít minimalizálni az állásidőt és kivédeni a katasztrófákat az egyes adatfájlok/mappák, Exchange e-mail üzenetek, SharePoint-dokumentumok vagy akár teljes Windows rendszerek percek alatt történő helyreállításával, még eltérő hardverre, virtuális környezetekbe vagy akár távoli helyszínekre is.

 

MEGJEGYZÉS:
A Symantec System Recovery 2013* korlátozások nélkül működő verzióját töltheti le. A próbaverzióhoz ezúttal nem tartozik Symantec technikai támogatás, és semmilyen meglévő támogatási/karbantartási szerződés nem vonatkozik rá. Azonban technikai jellegű kérdései esetén, illetve ha más felhasználókkal szeretne üzenetet váltani a termékről, a Symantec System Recovery fórumon a Symantec technológiai hálózat online közösségében ezt megteheti, ahol bőséges információ áll rendelkezésére, és választ kaphat kérdéseire: https://forums.symantec.com. További forrásanyagok (például telepítési és üzemeltetői útmutató) eléréséhez látogasson el a Symantec Támogatási oldalára.

Letöltés most
A próbaidőszak megkezdéséhez kattintson az alábbi „Letöltés most” gombra. Ha meglévő licenchez/vásárláshoz tartozó adathordozóra van szüksége, kattintson ide.

*Az alábbi funkciókat az INGYENES 60 napos próbapéldány nem tartalmazza: Biztonsági mentés készítése a számítógépről és Virtuális-fizikai konverziók a Symantec rendszer-helyreállító lemezről.