Business: Welcome - Symantec Corp.
Üdvözöljük

Próbaverzió: Veritas Dynamic Multi-Pathing for Windows


Ezen a webhelyen megtalálja a következő termék próbaverziójának letöltéseit (6.0.x-s verzió):

  • Veritas Dynamic Multi-Pathing for Windows

A próbaverzió letöltéseit kizárólag értékelés céljából történő új telepítésre használhatja, nem pedig termelési célból történő telepítésre vagy frissítésre. Ha már megvásárolta a terméket, és telepíteni vagy frissíteni szeretné meglévő telepítését, a Symantec File Connect weboldalról letöltheti a fájlokat.


Próbaidőszakra szóló kulcsok: A termék egy 60 napos próbaidőszakra érvényes licenckulcsot tartalmaz. A termék telepítése során nyomja meg a Tovább gombot a licenckulcs megadása képernyőnél a 60 napos próbaidőszakra szóló kulcs használatához.


Licenccel rendelkező felhasználók: Ha már megvásárolta a terméket, a végleges licenckulcsát a Symantec Licensing Portálon keresheti meg. Megjegyzés: Ha végleges licenckulcsot vásárolt, azt csak meg kell adnia a telepített próbaverzióban; nincs szükség a termék újratelepítésére. Emellett ha a kulcsnélküli licencelési opciót választja a termék megvásárlásakor, a terméket a Veritas Operations Managerben felügyelt gazdagépekként futtató csomópontok engedélyezik a kulcsnélküli opciót.


strong>Támogatás: INGYENES próbaverziónkat úgy terveztük, hogy ne legyen szükség hozzá támogatásra. A termékdokumentáció a Symantec Operations Readiness Toolweboldalon érhető el. A Symantec technikai támogatási szolgáltatása a szoftver e próbaverziójához NEM vehető igénybe. A Symantec nem javasolja a próbaverzió használatát termelő környezetben.


Verzió-kompatibilitás: A letölthető fájlok a Dynamic Multi-pathing for Windows 6.0.1, illetve 6.0.2 verziójához tartoznak. Töltse le és használja az operációs rendszerének megfelelő verziót:

  • A Dynamic Multi-Pathing for Windows v6.0.1 verzióját a Microsoft® Windows Server® 2008/2008 R2 x64 támogatja.
  • A Dynamic Multi-Pathing for Windows v6.0.2 verzióját a Microsoft® Windows Server® 2012 támogatja.

A legújabb hardver- és szoftverkompatibilitási listákat, a termékdokumentációt és a javítócsomagokat a Symantec Operations Readiness Tools weboldalon szerezheti be.