Business: Welcome - Symantec Corp.
Üdvözöljük

Próbaverzió letöltése: Symantec Mail Security for Microsoft Exchange


A Symantec™ Mail Security for Microsoft Exchange a Symantec™ AntiVirust fejlett heurisztikus módszerekkel ötvözi, így valós idejű e-mailes védelmet nyújt a vírusokkal, a kémprogramokkal, az adathalászattal és más kártékony támadásokkal szemben, és emellett tartalomszűrési házirendeket alkalmaz a Microsoft® Exchange Server 2007, 2010 és 2013 rendszereken. A Mail Security emellett a Symantec Brightmail technológiát alkalmazó ™ Premium AntiSpamet is tartalmazza, amely a bejövő kéretlen levelek 99%-át képes kiszűrni 1 millió üzenetenként mindössze 1 téves azonosítással. Támogatja a Hosted, Microsoft® Hyper-V, VMWare® virtualizált Exchange kiszolgálókörnyezeteket. A Symantec Mail Security for Microsoft Exchange kiegészíti a többi védelmi réteget azáltal, hogy megakadályozza az e-mailekben terjedő fenyegetéseket, és érvényesíti az adatvesztést megelőző házirendeket.

Támogatja a 64 bites Windows és a virtualizált Exchange kiszolgálókörnyezeteket, és a központi felügyelet, a klaszterezés, a hyper-threading és a memórián belüli keresés gondoskodik róla, hogy a Symantec Mail Security az Ön környezetéhez legyen optimalizálva, és az üzembentartás költségei minimálisak legyenek. Az első telepítés 10 perc alatt elvégezhető, és nincs szükség finomhangolásra, illetve engedélyezett és blokkolandó listák beállítására.

Új funkciók:
  • Támogatja a Microsoft Exchange 2013 és a Microsoft® Hosted Exchange környezeteket
  • Már a telepítés pillanatától használható tartalomszűrési sablonok adatvesztés elleni védelem céljából
  • Hatékonyabb védelem a kártékony programokkal és a kéretlen levelekkel szemben a fejlett heurisztikus védelemnek köszönhetően
  • Hatékonyabb kezelhetőség teljes üzenetek elhelyezésére alkalmas karanténnal
  • Akár 30%-os teljesítménynövekedés a postafiók-vizsgálatoknak köszönhetően
  • Microsoft® Systems Center Operation Manager 2007 R2 támogatás az Exchange 2007 és az Exchange 2010 rendszerekhez
  • Folyamatos védelem a kevés erőforrást igénylő vizsgálatoknak köszönhetően

A Symantec Mail Security a Symantec Protection Suite csomagban is megtalálható, és kiegészíti a többi védelmi réteget, mivel belülről hárítja el az e-mailes fenyegetéseket, és első védelmi vonalként szolgál az email-tárolókból származó fenyegetések és a hálózat külső részének meghibásodása esetén.

Megjegyzések:

Kiszolgáló operációs rendszerei: Microsoft Windows Server® 2008 R2/SP2 Standard/Enterprise (64 bites) és Microsoft Windows Server® 2003 R2/SP2 Standard/Enterprise (64 bites).

Exchange platformok: Microsoft Exchange Server® 2013 (64 bites), Microsoft Exchange Server® 2010 (64 bites) és Microsoft Exchange Server® 2007 (64 bites).

Hardver-virtualizáció: VMware ESXi® 3.5., 4.0, VMware® vSphere ESXi 4.0, Microsoft Hyper-V® Server 2008 és Windows Server 2008 with Hyper-V technology.