Business: Welcome - Symantec Corp.
Welkom

Proefversie downloaden: Symantec Mail Security for Microsoft Exchange


Symantec™ Mail Security for Microsoft Exchange combineert Symantec™ Antivirus met geavanceerde heuristiek om e-mail in realtime te beschermen tegen virussen, spyware, phishing en andere gevaren. Dit programma ziet er ook op toe dat het beleid voor contentfiltering op Microsoft® Exchange Server 2007, 2010 en 2013 wordt nageleefd. Bovendien maakt Mail Security gebruik van Symantec™ Premium AntiSpam, ondersteund door Brightmail-technologie, om 99 procent van de binnenkomende spamberichten tegen te houden met minder dan 1 op 1 miljoen valse positieven. Het ondersteunt gevirtualiseerde Exchange-serveromgevingen onder Microsoft® Hyper-V en VMWare®. Symantec Mail Security for Microsoft Exchange vult andere beschermingslagen aan door de verspreiding van e-mailbedreigingen te voorkomen en beleid voor preventie van gegevensverlies uit te voeren.

De ondersteuning voor 64-bits Windows-omgevingen en gevirtualiseerde Exchange-serveromgevingen, centraal beheer, clustering, hyper-threading en scans in het geheugen garanderen dat Symantec Mail Security altijd voor uw omgeving is geoptimaliseerd en dat de eigendomskosten worden geminimaliseerd. De initiƫle installatie kan binnen 10 minuten worden uitgevoerd, zonder vereisten voor afstelling of lijsten met toegestane of geblokkeerde adressen.

Nieuwe kenmerken:
  • Ondersteuning van Microsoft Exchange 2013 en Microsoft® Hosted Exchange-omgevingen
  • Gebruiksklare sjablonen voor contentfiltering voor bescherming tegen gegevensverlies
  • Effectievere antimalware en antispam dankzij geavanceerde heuristiek
  • Beter beheersbaar met complete berichtenquarantaine
  • Tot 30 procent prestatieverbetering bij mailboxscans
  • Ondersteuning van Microsoft® Systems Center Operation Manager 2007 R2 voor Exchange 2007 en Exchange 2010
  • Continue bescherming met lichtgewicht scans

Symantec Mail Security is ook onderdeel van de Symantec Protection Suite en vult andere beschermingslagen aan door de interne verspreiding van e-mailbedreigingen te voorkomen en als eerste verdedigingslinie te fungeren voor bedreigingen in mailopslag en voor risico's die het gevolg zijn van het wegvallen van de bedrijfsgrensbeveiliging.

Opmerkingen:

Serverbesturingssystemen: Microsoft Windows Server® 2008 R2/SP2 Standard/Enterprise (64-bits) en Microsoft Windows Server® 2003 R2/SP2 Standard/Enterprise (64-bits).

Exchange-platformen: Microsoft Exchange Server® 2013 (64-bits), Microsoft Exchange Server® 2010 (64-bits) en Microsoft Exchange Server® 2007 (64-bits).

Hardwarevirtualisatie: VMware ESXi® 3.5, 4.0, VMware® vSphere ESXi 4.0, Microsoft Hyper-V® Server 2008 en Windows Server 2008 met Hyper-V-technologie.