Business: Welcome - Symantec Corp.
Üdvözöljük

Köszönjük, hogy érdeklődik a Symantec Backup Exec 2012 ingyenes, 60 napos értékelése iránt


 

Csak néhány kattintásnyira van a virtuális és/vagy fizikai környezetekre tervezett új, izgalmas adatvédelmi és katasztrófa utáni helyreállítási szoftver letöltésétől.

A V-Ray technológiát használó Symantec Backup Exec™ 2012 az egyetlen olyan komplex termék, amelynek segítségével fizikai és virtuális biztonsági mentések egyaránt készíthetők, és amely beépített katasztrófa utáni helyreállítást, adatduplikációt megszüntető és másolási technológiát tartalmaz, és lehetőséget biztosít helyben, különböző készülékeken, valamint felhőstruktúrákon végzett biztonsági mentésekre. A Backup Exec 2012 termékcsalád új, modern és innovatív megoldásait azzal a céllal tervezték, hogy a nagy- vagy kisvállalatok igényeihez alkalmazkodva könnyedén védelmet nyújtson a növekvő adatmennyiség számára virtuális, fizikai vagy vegyes környezetekben, és hogy gyorsan, néhány perc alatt helyreállítson teljes virtuális gépeket, rendszereket, alkalmazásokat, fájlokat/mappákat vagy akár különálló objektumokat egyetlen biztonsági mentésből. Csökkentse az üzemen kívüli időt, és biztosítsa a virtuális vagy fizikai rendszereken tárolt létfontosságú információk folyamatos védelmét és másodpercek alatt történő helyreállítását.

MEGJEGYZÉS: A letöltés a Backup Exec 2012 teljes, működő verzióját és a legtöbb Backup Exec ügynökprogramot és opciót is tartalmazza.

 

Forrásanyagok

Ha útmutatásra, segítségre vagy terméktámogatásra van szüksége, a Backup Exec 2012 üzemeltetői útmutatóját, a Backup Exec 2012 rövid telepítési útmutatóját és az egyéb hasznos Backup Exec 2012 dokumentumokat letöltheti a Symantec támogatási weboldaláról. Ezen kívül a Backup Exec fórumon más felhasználókkal is üzeneteket válthat, valamint a Backup Exec 2012-höz kapcsolódó további forrásanyagokat és műszaki tartalmakat talál a Symantec Connect. weboldalon. A Symantec technikai tanácsadási szolgáltatása a szoftver e próbaverziójához nem vehető igénybe.

 

Letöltések

A 60 napos próbaidőszak megkezdéséhez kattintson az alábbi „Letöltés most” gombra. Megjegyzés: Ha fennálló licenchez/vásárláshoz tartozó adathordozóra van szüksége, kattintson ide.