Business: Welcome - Symantec Corp.
Välkommen

Tack för ditt intresse för att utvärdera Symantec Backup Exec 2012 gratis under 60 dagar


 

Du är bara några få klick ifrån att kunna ladda ner denna spännande dataskydds- och kraschåterställningsprogramvara utformad för virtuella och/eller fysiska miljöer.

Endast Symantec Backup Exec™ 2012 med patenterad V-Ray-teknologi erbjuder en produkt som förenar fysisk och virtuell backup och som integrerar kraschåterställning, datadeduplicering och replikeringsteknologi, samtidigt som det erbjuder valet mellan lokala, enhets- eller molnbaserade lösningar. Det nya, moderna och innovativa utbudet av Backup Exec 2012-lösningar har utformats i syfte att kunna anpassas för alla typer av företag, stora som små, för att enkelt kunna skydda ökande datamängder i virtuella, fysiska eller kombinerade miljöer samt snabbt återställa hela virtuella maskiner, system, applikationer, filer/mappar samt till och med granulära objekt på några få minuter—allt från en backup i ett enda steg. Minska tiden för driftavbrott i verksamheten samt säkerställ att viktig information på virtuella och fysiska system alltid är skyddad och att den kan återställas på bara några sekunder.

OBS: Du laddar ner en fullt fungerande version av Backup Exec 2012 som innehåller de flesta Backup Exec-agenter och -alternativ.

 

Resurser

Du kan få vägledning, hjälp och support i administratörsguiden och snabbinstallationsguiden för Backup Exec 2012, samt i annan användbar dokumentation för produkten. Dessa går att ladda ner från Symantecs supportwebbplats. Du kan också ta del av peer-to-peer-diskussioner på forumet för Backup Exec och hitta ytterligare resurser och tekniskt innehåll för Backup Exec 2012 på: Symantec Connect. Symantecs tekniska support är inte tillgänglig för denna testversion.

 

Nedladdningar

Klicka på knappen Ladda ner nu nedan för att påbörja din kostnadsfria 60-dagars utvärdering. OBS: För att erhålla media för en befintlig licens/ett befintligt inköp, vänligen klicka här.