Business: Welcome - Symantec Corp.
Welkom

Wij stellen het op prijs dat u Symantec Backup Exec 2012 gratis gedurende 60 dagen wilt uitproberen


 

U kunt deze fantastische nieuwe software voor gegevensbescherming en disaster recovery voor virtuele en/of fysieke omgevingen nu eenvoudig downloaden.

Alleen Symantec Backup Exec™ 2012 met gepatenteerde Symantec™ V-Ray-technologie biedt fysieke en virtuele back-ups in één product, inclusief geïntegreerde technologie voor disaster recovery, deduplicatie en replicatie. U heeft de keuze uit oplossingen voor gebruik op locatie, in de vorm van een appliance en in de cloud. De nieuwe, moderne en innovatieve Backup Exec 2012-oplossingen zijn geschikt voor verschillende soorten bedrijven, klein of groot, om eenvoudig het groeiende gegevensvolume in een virtuele, fysieke of gecombineerde omgeving te beschermen. Bovendien kunt u in enkele minuten complete virtuele machines, systemen, applicaties, bestanden, mappen en kleinere objecten herstellen, en dit alles vanuit één back-up. Verminder bedrijfsdowntime en zorg dat kritieke gegevens op virtuele en fysieke systemen altijd zijn beveiligd en binnen enkele seconden kunnen worden hersteld.

Opmerking: u downloadt een volledig functionerende versie van Backup Exec 2012, inclusief de meeste agents en opties voor Backup Exec.

 

Informatiebronnen

Voor advies, hulp en ondersteuning kunt u de beheerdershandleiding en de beknopte installatiegids bij Backup Exec 2012, evenals andere nuttige documentatie bij deze oplossing, downloaden via de ondersteuningssite van Symantec. U kunt ook naar het Backup Exec-forum gaan om te zoeken in discussies tussen collega's en om aanvullende informatie en technische content bij Backup Exec 2012 te raadplegen: Symantec Connect. Voor deze proefversie is geen technische ondersteuning van Symantec beschikbaar.

 

Downloads

Klik hieronder op de knop 'Nu downloaden' om uw 60 dagen GRATIS evaluatieperiode te starten. Opmerking: klik hiervoor media voor een bestaande licentie of aankoop.