Business: Welcome - Symantec Corp.
Välkommen

Tack för att du vill utvärdera Symantec Backup Exec 2012 Small Business Edition
utan kostnad i 60 dagar


 

Symantec Backup Exec™ 2012 Small Business Edition ersätter förvirring med trygghet, och erbjuder företag som har fullt upp ett heltäckande dataskydd som konfigureras på mindre än tio minuter i tre enkla steg.   Du får en enkel men komplett lösning – som används i miljontals datorer över hela världen – för backup av data, systemåterställning och katastrofåterställning. Allt i ett heltäckande paket.

OBSERVERA: Du laddar ner en fullt fungerande version av Symantec Backup Exec 2012 Small Business Edition som omfattar de flesta Backup Exec-agenter och -alternativ.

 

Resurser

Du kan få vägledning, hjälp och support i administratörsguiden och snabbinstallationsguiden för Backup Exec 2012, samt i annan användbar dokumentation för produkten. Dessa går att ladda ner från Symantecs supportwebbplats.   Du kan också ta del av peer-to-peer-diskussioner på forumet för Backup Exec och hitta ytterligare resurser och tekniskt innehåll för Backup Exec 2012 på: Symantec Connect.   Symantecs tekniska support är inte tillgänglig för denna testversion.

 

Nedladdningar

Klicka på knappen Ladda ner nu nedan för att påbörja din kostnadsfria 60-dagars utvärdering.

Obs! Du hämtar media för en befintlig licens/ett befintligt köp genom att
klicka här.