Business: Welcome - Symantec Corp.
Üdvözöljük

Symantec™ System Recovery 2013 Server Edition INGYENES 60 napos próbapéldány!


A Symantec™ System Recovery 2013 Server Edition egy gyors, egyszerűen használható és megbízható rendszer-helyreállítási megoldás, amely minimalizálja az állásidőt katasztrófa esetén, és segít könnyedén teljesíteni a helyreállítás idejével kapcsolatos elvárásokat. Gyorsan, néhány perc alatt visszaállíthat teljes Windows rendszereket, akár eltérő hardverre, virtuális környezetekre vagy távoli helyekre is.

 

MEGJEGYZÉS:
A Symantec System Recovery 2013 *korlátozások nélkül működő verzióját töltheti le. A próbaverzióhoz ezúttal nem tartozik Symantec technikai tanácsadás, és semmilyen meglévő támogatási/karbantartási szerződés nem vonatkozik rá. Azonban technikai jellegű kérdései esetén, illetve ha más felhasználókkal szeretne üzenetet váltani a termékről, a Symantec System Recovery fórumon a Symantec technológiai hálózat online közösségében ezt megteheti, ahol bőséges információ áll rendelkezésére, és választ kaphat kérdéseire: https://forums.symantec.com További forrásanyagok (például telepítési és üzemeltetői útmutató) eléréséhez látogasson el a Symantec Támogatási oldalára.

 

Letöltés most
A próbaidőszak megkezdéséhez kattintson az alábbi „Letöltés most” gombra. Ha meglévő licenchez/vásárláshoz tartozó adathordozóra van szüksége, kattintson ide.

*Az alábbi funkciókat az INGYENES 60 napos próbapéldány nem tartalmazza: Biztonsági mentés készítése a számítógépről és Virtuális-fizikai konverziók a Symantec rendszer-helyreállító lemezről.