Business: Welcome - Symantec Corp.
Välkommen

Symantec™ System Recovery 2013 Virtual Edition – KOSTNADSFRI utvärdering i 60 dagar!


Symantec™ System Recovery 2013 Virtual Edition är en snabb, lättanvänd och tillförlitlig lösning för avbildningsbaserad backup och återställning som gör att du smidigt kan återställa virtuella datorer på några minuter. Med en enda licens kan du skydda ett obegränsat antal virtuella Windows-gästdatorer per värd.

 

OBS!:
Du laddar ner en fullt funktionell version* av Symantec System Recovery 2013. Symantec erbjuder för närvarande inte teknisk support för testversioner, och denna programvara omfattas inte av något gällande support- eller underhållsavtal. Du kan dock ställa tekniska frågor och ta del av användardiskussioner om du går till forumet för systemåterställning i Symantecs tekniska community på internet: https://forums.symantec.com. Där hittar du mängder av information som hjälper dig besvara alla frågor du kan tänkas ha. Du hittar ytterligare resurser som t ex installations- och administratörsguider på Symantecs supportwebbplats.


Ladda ner nu
Klicka på knappen Ladda ner nu nedan för att påbörja utvärderingsperioden. Du kan hämta media för en befintlig licens/ett befintligt köp genom att klicka här.

*Följande funktioner är inte tillgängliga i den här KOSTNADSFRIA 60-dagars testversionen: backup av datorn och virtuell-fysisk konvertering från Symantec System Recovery Disk.