Business: Welcome - Symantec Corp.
Üdvözöljük

Symantec Protection Suite Enterprise Edition Trialware Download


Symantec™ Protection Suite Enterprise Edition létrehoz egy védett végpont, üzenetküldés és a webes környezetet, amely ellen biztosítani a mai összetett malware, adatvesztés és a spam fenyegetések, és a gyorsan hasznosítható meghibásodása esetén. Költségeinek csökkentése biztosítsa a környezet segítségével Symantec™ Protection Center, egy single sign-on webes konzol, és hatékonyabban kezeli a veszélyeket, a mai informatikai infrastruktúra és a Symantec bizonyított végpont-biztonsági, Messaging Security, webes biztonság és a rendszer-helyreállító technológiák.


A Symantec Protection Suite Enterprise Edition páratlan kombinációja díjnyertes technológiák a világ vezető biztonsági és adatvédelmi amely lehetővé teszi a teljes védettséget, könnyen kezelhetők, és automatikusan ellenőrző eszközök legfontosabb, hogy a te dolgod.


Köszönjük az érdeklődését egy próba-változat. Csak néhány kattintásnyira van az izgalmas, új biztonsági szoftver letöltésétől. A termékcsomag próbaidőszakának lejárati dátumai az adott terméktől függnek, és a kezdeti telepítés után 30 nap a legrövidebb lejárati idő.


A következő képernyőn megkérjük arra, hogy tanulmányozza át a Végfelhasználói Licencszerződést, majd egy olyan oldalra irányítjuk, ahol lehetősége nyílik a próbaverzió Ön által kiválasztott nyelvű változatának letöltésére.


Ha úgy dönt, miután a próbaidőszak megvásárlására a termék a te dolgod, Symantec támogatja számos vásárlási lehetőség.


Vásárláskor az alábbi lehetőségek állnak rendelkezésére:


FIGYELEM: A próbaverzióhoz nem kötődik támogatási szolgáltatás, és semmilyen támogatási/karbantartási szerződés nem vonatkozik rá. Műszaki kérdésekben és visszajelzéssel kapcsolatban keresse fel a Symantec Connect webhelyet, és tegye közzé észrevételeit a Felhasználói fórumban.