Business: Welcome - Symantec Corp.
Välkommen

Ladda ner testversion av Symantec Protection Suite Enterprise Edition


Symantec™ Protection Suite Enterprise Edition skapar en skyddad endpoint, meddelandetjänster och Web miljö som är säkert mot dagens komplexa malware, förlust av data och hot spam, och snabbt kan återvinnas i händelse av fel. Minska kostnaderna, för att säkra Din miljö med hjälp av Symantec ™ Protection Center, en single sign-on Web konsol, och mer effektivt hantera de inneboende riskerna i dagens IT-infrastruktur med Symantecs beprövade Endpoint Security, Messaging Security, Web säkerhet och tekniker på återhämtning.


ymantec Protection Suite Enterprise Edition är en enastående kombination av prisbelönta teknik från världsledande inom säkerhet och skydd av uppgifter som gör att du helt att skydda, förvalta enkelt och automatiskt kontrollera de viktigaste tillgångarna för din verksamhet.


Tack för att du valt att hämta en testversion. Du är bara några klick ifrån att ladda ner detta spännande nya säkerhetspaket. Slutdatum för testversionerna i paketet varierar med produkten. Det tidigaste slutdatumet är 30 dagar efter första installationen.


På nästa skärm ombeds du läsa licensavtalet för slutanvändare. Därefter kommer du till en sida där du kan välja testversion på det språk du föredrar.


Om du bestämmer dig efter försöksperioden för köp av produkten för ditt företag, Symantec hjälper dig med ett urval av köpoptioner.


Här är de olika inköpsalternativ som du har att välja på:


OBSERVERA: Teknisk support erbjuds inte för den här testversionen, och den täcks inte av några befintliga support- eller underhållsavtal. Gå till Symantec Connect om du har tekniska frågor eller vill lämna teknisk feedback, och lägg upp dina kommentarer på användarforumet.