Business: Welcome - Symantec Corp.
Üdvözöljük

Symantec Protection Suite Small Business Edition Trial Download


A Symantec Protection Suite Small Business Edition egy egyszerű és megfizethető megoldás a teljesítmény és a könnyű irányítás, amely megvédi a kis üzleti környezetet a ma leginkább komplex fenyegetések ellen. Ez biztosítja asztali gépek és szerverek vírusok és kémprogramok elleni, védelme e-mail levélszemét és adathalászat ellen fenyegetések, és gyorsan visszaerősödött asztali és hordozható számítógépek a meghibásodás esetén. Kisvállalkozások most már jobb védelmet ezzel a könnyen telepíthető, gyorsan telepíthető és egyszerű kezelésére suite. Intuitív interfészeket, előre konfigurált beállításokat és a beépített varázslók segítségével a felhasználók kelj fel, hogy gyorsítsa gyors és nem igényel különösebb képzést. A Symantec Global Intelligence Network, a világ legkiterjedtebb védelmi információs hálózat amit ad Symantec páratlan betekintést legújabb fenyegetések, a kisvállalkozások bízhatnak abban, hogy az eszközök folyamatosan oltalom alatt összpontosít működtessék a vállalkozásukat.


Köszönjük az érdeklődését egy próba-változat. Csak néhány kattintásnyira van az izgalmas, új biztonsági szoftver letöltésétől. A termékcsomag próbaidőszakának lejárati dátumai az adott terméktől függnek, és a kezdeti telepítés után 30 nap a legrövidebb lejárati idő.


A következő képernyőn megkérjük arra, hogy tanulmányozza át a Végfelhasználói Licencszerződést, majd egy olyan oldalra irányítjuk, ahol lehetősége nyílik a próbaverzió Ön által kiválasztott nyelvű változatának letöltésére.


Ha úgy dönt, miután a próbaidőszak megvásárlására a termék a te dolgod, Symantec támogatja számos vásárlási lehetőség.


Vásárláskor az alábbi lehetőségek állnak rendelkezésére:


FIGYELEM: A próbaverzióhoz nem kötődik támogatási szolgáltatás, és semmilyen támogatási/karbantartási szerződés nem vonatkozik rá. Műszaki kérdésekben és visszajelzéssel kapcsolatban keresse fel a Symantec Connect webhelyet, és tegye közzé észrevételeit a Felhasználói fórumban.