Business: Welcome - Symantec Corp.
Välkommen

Ladda ner testversion av Symantec Protection Suite Small Business Edition


Symantec Protection Suite Small Business Edition är en enkel och prisvärd lösning utformad för prestanda och enkel hantering som skyddar småföretag miljön mot dagens mest komplexa hot. Det säkrar datorer och servrar mot virus och spionprogram, skydd mot skräppost och phishing hot, och den hastigt återhämtade stationära och bärbara datorer i händelse av fel. Små företag kan nu ha överlägset skydd med detta lätt att installera, snabb att driftsätta och enkel att hantera svit. Intuitivt gränssnitt, förkonfigurerade inställningar och inbyggda guider hjälpa användarna att komma igång snabbt utan speciell utbildning. Med Symantecs Global Intelligence Network, världens mest omfattande nät Security Intelligence som ger oöverträffad inblick i Symantecs senaste hoten kan små företag har förtroende för att deras tillgångar skyddas samtidigt som kontinuerligt fokus på sin verksamhet.


Tack för att du valt att hämta en testversion. Du är bara några klick ifrån att ladda ner detta spännande nya säkerhetspaket. Slutdatum för testversionerna i paketet varierar med produkten. Det tidigaste slutdatumet är 30 dagar efter första installationen.


På nästa skärm ombeds du läsa licensavtalet för slutanvändare. Därefter kommer du till en sida där du kan välja testversion på det språk du föredrar.


Om du bestämmer dig efter försöksperioden för köp av produkten för ditt företag, Symantec hjälper dig med ett urval av köpoptioner.


Här är de olika inköpsalternativ som du har att välja på:


OBSERVERA: Teknisk support erbjuds inte för den här testversionen, och den täcks inte av några befintliga support- eller underhållsavtal. Gå till Symantec Connect om du har tekniska frågor eller vill lämna teknisk feedback, och lägg upp dina kommentarer på användarforumet.